Low Pressure Fitness Certified

Wij zijn gesloten van 20 december tot en met 1 januari.


Vanaf januari 2020 zal de Zoning Fit werken door de ruimtes aan de trainers te verhuren zodat zoveel mogelijk lessen uit ons oude rooster kunnen doorgaan. Deze operatie is effectief totdat we een koper vinden waarvan we hopen dat deze de fitnessactiviteiten overneemt en de hoogwaardige faciliteiten en apparatuur die onze ruimtes bieden, verbetert.

Om erachter te komen welke cursussen in januari worden gegeven, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de trainers per e-mail om hun roosters en prijzen te verkrijgen:

Les reservatie voor de leden Vraag uw 1ste les GRATIS aan
Welkom bij The Zoning Fit Youtube Bekijk de video. Hoe reserveren online? Youtube Bekijk de video.

Welkom bij The Zoning Fit!

Een unieke plek bieden die gespecialiseerd is in privé -en groepslessen op een vriendelijke en professionele manier. Dat heeft me ertoe gemotiveerd om van mijn passie mijn werk te maken en The Zoning Fit te openen.

Om elk lid te verwelkomen en hem een ​​programma aan te bieden dat aangepast is aan zijn niveau, zijn behoeften en zijn doelstellingen, vormen we een team van professionals, erkend in onze respectievelijke disciplines die dezelfde wens delen: mensen helpen zich goed en fit te voelen!

Onze lessen zijn op meerdere niveaus en de instructeurs bieden alternatieven en houdingscorrecties aan, die nodig zijn voor een effectieve en veilige training. Daarnaast bieden we via onze lessen een multidisciplinaire aanpak met zowel fitness als therapieën uit het meest recente onderzoek naar gezondheid en welzijn.

Maak kennis met ons en test gratis een eerste groepsles. Wij zullen u helpen de sport- en welzijnactiviteiten te kiezen die geschikt zijn voor u, zodat fysieke activiteit deel uitmaakt van uw leven voor langdurige resultaten.

Araceli Cancino

Oprichter van The Zoning Fit

Gecertificeerde personal trainer EREPS niveau 4

Licentie in arbeidswetenschappen (RRHH) UCL

Certificeringen in Melt®, De Gasquet, Low Pressure Fitness, Hartcoherentie, Pilates, TRX, Zumba®
Onze faciliteiten

Groepslessen

Personal Training en therapieën


Personal Training (PT)

Of u nu een aangepast en specifiek programma nodig hebt, een fysieke activiteit wenst aan te leren of uw techniek te verbeteren: we hebben verschillende formules van personal training die we voorstellen. PT's kunnen individueel, in duo of trio zijn, afhankelijk van de discipline. We kunnen u een brede variëteit aan sporten aanbieden: Pilates op de grond of op Reformer, bodybuilding volgens De Gasquet-methode, Low Pressure Fitness (hypopressief), suspensietraining (TRX), intervaltraining (HIIT) of de functionele training.

Tijdens je eerste PT kun u uw verwachtingen delen met uw personal trainer. Hij zal de tijd nemen om realistische doelen met u op te stellen en een lichaamsanalyse uit te voeren. Zo zal hij de oefeningen aan uw vaardigheden kunnen aanpassen en u veilig en effectief laten evolueren.

Wervelkolom scan

Dankzij de geavanceerde technologie IDIAG M360 krijgt u een scan (zonder stralen!) van uw wervelkolom en een analyse van haar flexibiliteit, harmonie en mobiliteit. Deze diagnose biedt u een programma aan dat afgestemd is op uw fysieke kenmerken om uw conditie te verbeteren. U kunt ook na een paar weken training een nieuwe scan laten maken om uw progressies te bekijken.

Deze analyse ter waarde van 40€ is GRATIS als onderdeel van uw personal trainingsessie en duurt ongeveer een kwartier.

Hartcoherentie

Dit is een ademhalingstechniek om het evenwicht van het autonome zenuwstelsel te herstellen. Deze wordt gebruikt in de medische en paramedische sector om stress te beheersen, mensen met hypertensie te helpen, depressies of burn-out te genezen, enz.

Tijdens uw eerste sessie leert u gemakkelijk de ademhalingstechniek en de variabiliteit te meten tussen uw hartslagen met de EmWave Pro-software.

Gedurende uw sessie leert u wennen aan een applicatie waarmee u uw persoonlijke oefening kunt starten. U zult opmerkelijke resultaten zien na 3 à 4 weken, op voorwaarde dat u 3 keer per dag gedurende 5 minuten hartcoherentie oefent.

Behandeling op MELT® fascia

Door massages en zachte druk op de handen en voetzolen activeert u uw bindweefsels (fascia). Dankzij de nieuwste ontdekkingen in de anatomie op de fascia weten we nu dat hun juiste werking en hydratatie chronische pijn kan voorkomen of genezen, genezing kan bevorderen, stress kan verminderen, energie kan verhogen, de bloedsomloop en balans (proprioceptie) kan verbeteren en zelfs mensen kan verlichten die lijden aan fibromyalgie, algodystrofie, plantaire fasciitis, hallux valgus, migraine en slaapstoornissen.

Melt is ook een hit bij atleten omdat het blessures helpt voorkomen en de prestaties verhoogt.

Low Pressure Fitness (LPF)

Dit is de techniek die hypopressifs en oefeningen, gericht op het versterken van de spieren en houdingscorrectie, mengt.

Hypopressifs streven naar een afname van de intra-abdominale druk die de transversale buikspier activeert. Dit is de diepste buikspier die verantwoordelijk is voor een platte buik. De LPF heeft deze techniek overgenomen en biedt een compleet programma dat hypopressifs en spieroefeningen combineert om de houding te verbeteren en de luchtwegen te versterken.

Deze methode is het meest effectief in het geval van revalidatie van de bekkenbodem en helpt om hernia, inguinale hernia, diastasis, urinaire excretie, incontinentieproblemen te genezen of te voorkomen.

Contra-indicatie: mensen met hypertensie en zwangere vrouwen kunnen houdingen oefenen, maar niet de hypopressifs techniek.

De Chi-Machine®

Het Chi-Machine® van Dr Shizuo Inoue

De Chi-Machine® creëert golfbewegingen die zorgen voor:

Een sessie van 5, 10 of 15 minuten enkel op afspraak.

Het gebruik van de Chi-Machine® kan gratis geïntegreerd worden in privélessen.

Zakelijk aanbod

Bedrijven die fitnesssessies organiseren voor hun werknemers worden steeds talrijker. Helaas is deze aanpak vaak beperkt tot een klassieke les die niet zo geschikt is voor de werkelijke behoeften van werknemers, en snel neemt de aanwezigheid af in de loop van de tijd.

Bij The Zoning Fit kunnen we u veel meer bieden dan een klassieke fitnessles door deze te verrijken met eenvoudige tips en trucs die zijn aangepast aan incidentele of chronische pijn, gerelateerd aan professionele activiteiten.

Ten eerste bieden we aan bedrijven een eerste interview aan, op de werkplek, met Araceli Cancino. Zij is niet alleen een personal trainer die gecertificeerd is in verschillende houdingscorrectietechnieken en antistress, maar ook een gediplomeerd personeelsmanager. Tijdens deze eerste bijeenkomst kunt u een aanpak voorstellen die is aangepast aan uw organisatorische en menselijke behoeften. Wij kunnen u dan begeleiden bij het kiezen van de aangeboden disciplines, hun duur, hun frequentie en of dit moet worden gedaan bij The Zoning Fit of binnen uw bedrijf.

Hier zijn enkele van de diensten die we al hebben aangeboden aan bedrijven of verenigingen:


Ze vertrouwden onsTarieven

Neem een lidkaart op de dag van uw eerste gratis les en ontvang 10% korting !

Groepslessen

Beurtenkaarten

5 lessen 60€ (3 maanden geldig)
10 lessen 110€ (4 maanden geldig)
20 lessen 190€ (7 maanden geldig)

Abonnementen

Silver 50€ per maand per domiciliëring
Gold 300€ voor 6 maanden
VIP 550€ voor een jaar
1 maand 65€ / Student prijs 40€

Afzonderlijke les

15€ (geen kaart of abonnement nodig)

Inschrijvingskosten/lidmaatschap

15€

Personal training & therapieën

Personal Training (PT) (GRATIS scan van uw wervelkolom inbegrepen)

Individueel trainingssessie (60 min) 70€
DUO trainingssessie (60 min - 2 mensen) 80€
Kort individueel trainingssessie (45min) 50€
Ontdekkingspakket (3 PT sessies) 180€
DUO ontdekkingspakket (3 PT sessies) 210€
10 PT sessies 650€
DUO 10 trainingssessies (2 mensen) 750€

Scan van uw wervelkolom

Scan van uw wervelkolom en individueel trainingsprogramma (15 min) 40€

Melt methode

Melt Mini Hand, Mini Voet behandeling (30 min) 35€
PACKAGE Melt Mini Hand, Mini Voet behandeling (2x 30 min) 60€
DUO Melt Mini Hand, Mini Voet behandeling (45 min) 50€
TRIO Melt Mini Hand, Mini Voet behandeling (45 min) 60€

Low Pressure Fitness

Low Pressure Fitness privé-sessie (30 min) 35€
Low Pressure Fitness privé-sessie (60 min) 70€
PACKAGE Low Pressure Fitness privé-sessie (3x30 min) 90€

Hartcoherentie

Verminder stress en brengt het autonome zenuwstelsel in evenwicht (20 min) 30€

De Chi-Machine®

5 min sessie 5€
10 min sessie 10€
15 min sessie 15€

Speciale evenementen en workshops zijn niet inbegrepen in deze prijzen.

Contact en openingsuren

Kom bij ons sporten en/of shoppen !

Wij zijn gevestigd in Zaventem, niet ver van de luchthaven. Er is een grote privé parking beschikbaar en deze is gratis.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon of spring gewoon eens binnen!

The Zoning Fit

6 Imperiastraat
1930 Zaventem
België

Google map

De Lijn Zaventem Henneau/Excelsior
Bus : 272, 282, 471, 620, 621


+32 (0)2 880 43 30

Openingsuren

Shopping en schoonheidsverzorging

 

The Zoning Shop

The Zoning Shop is een boetiek gewijd aan sport, schoonheid en wellness. Het is ook de enige Zumba® Wear winkel in België, 5 dagen op 7 geopend en dit tijdens de lesuren van The Zoning Fit, ook tijdens de feestdagen!

20% korting op online Zumba® prijzen!

Wij bieden alle Zoning Fit leden (met beurtenkaart of abonnement) 20% korting op de officiële online prijzen van alle Zumba® producten. Wij zijn ook officieel retailer van de SHASHI anti-slip sokken en van de schoonheidsproducten van DERMALOGICA.

Mogelijkheid om cadeaubonnen aan te kopen voor The Zoning Shop of voor The Zoning Fit lessen en evenementen.

The Zoning Beauty

Ontdek dit esthetische verzorgings-en welzijnsruimte.

 

Alice ontvangt je op afspraak voor de zorgen:


De leden van Zoning Fit krijgen 10% korting op alle behandelingen.

Cadeaubon beschikbaar


Opening van maandag tot vrijdag, ongeacht van The Zoning Fit.
Zaterdag en zondag afhankelijk van beschikbaarheid.

Alleen op afspraak
In geval van annulatie, gelieve dit 24 uur van tevoren aan te geven.

Contact:
Alice Grappe
+32 476 44 35 05

In de media

Deze week

Deze Week

Femmes d'aujourd'hui (Frans)

Femmes d'aujourd'hui

Femmes d'aujourd'hui (Frans)

Femmes d'aujourd'hui